Bloomberg: Market & Financial News

Haber ve Dergi Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 78 MB
  • Sürüm 5.3.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Bloomberg

Bloomberg: Market & Financial News indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPad içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Dünyanın iş dünyasına yönelik kaliteli paylaşımlar yapan Bloomberg: Market & Financial News mobil uygulaması kullanıcılarına geniş çaplı bir bilgi akışı sağlıyor. Uygulama içerisinden bitcoin, finans, iş dünyasında gerçekleşen önemli bir gelişme vb. konularda kullanıcılarına anında bilgi akışı sağlıyor. 

IOS cihazınıza ücret ödemeden indirerek kullanabileceğiniz Bloomberg ile sizde iş dünyasının nabzını avuçlarınızın içerisinde tutun. Kullanıcılara kullanım kolaylığı olması adına uygulamayı kendi ilgi alanlarınıza göre filtreleyebilir ve o konu ile ilgili bilgi akışını takip edebilirsiniz. 

İster stok portföyünüzü izlemeniz gerekse de sadece son dakika finansal haberleri keşfetmek istiyorsanız, Bloomberg ihtiyacınız olan her yerde ve zamanda ihtiyacınız olan haberleri ve analizleri sağlar.

Kişiselleştirilebilir portföyünüz hakkında en son piyasa verileri ve hisse senetleri endeksi, vadeli işlemler, tahviller, emtialar ve para birimleri dahil olmak üzere bölgeniz için kişiselleştirilmiş verileri anında cep telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Bloomberg ile bilgi akışını kolaylıkla takip etmeniz mümkün, sizde dünya piyasasını yakından takip edin. 

Bloomberg: Market & Financial News indir